Matras kopen Limburg

Is je matras aan vervanging toe? Verhuis je naar een ander stekje en vraagt dat om een nieuwe matras? Slaap je slecht of heb je last van rugklachten? Matras kopen Limburg doe je bij Matrassenhuis & Waterbedcenter!

Matrassenhuis & Waterbedcenter is jouw matrassenwinkel in Overpelt. We nemen ruim de tijd om je te helpen bij je keuze. Want een goede matras is dé basis voor een zalige nachtrust.

Van traagschuim tot latex matras

Een nachtje heerlijk slapen, wie houdt er niet van?! Maar als je een slechte matras hebt, lig je urenlang te woelen en kan je zelfs lichamelijke klachten krijgen. En dat mag niet de bedoeling zijn! Matras kopen Limburg? Matrassenhuis & Waterbedcenter begeleidt je rechtstreeks naar de zevende hemel. In onze matrassenwinkel probeer je tal van matrassen uit in verschillende materialen, totdat je de matras vindt die op jouw lijf geschreven is. 

Matras gekozen? Super! Je beslist zelf of je de matras afhaalt in onze matrassenwinkel in Overpelt, of je hem door ons laat leveren bij jou thuis.

Wil je een matras uitproberen? Kom gerust langs in onze winkel in Overpelt.


De juiste matras kiezen

Met grondige expertise helpen wij je om de beste matras voor jouw lichaam te kiezen. We starten met enkele vragen, om jouw slaapplaatje helder in kaart te brengen. Op wat voor matras en bedbodem slaap je nu? In welke slaaphouding lig je meestal? Heb je snel te warm of lig je vaak te woelen? Ervaar je lichamelijke klachten, zoals rugpijn? Vervolgens laten we je een selectie matrassen testen, in het materiaal van je voorkeur en binnen je prijsklasse. We denken mee en geven oprecht advies, zodat jij de steun krijgt die nodig is om zalig te slapen.

"Goed advies gekregen, mijn nachtrust is er echt op vooruit gegaan!"
- Helena Smets

Een matras kopen met de juiste stevigheid?

Matras kopen Limburg? Hiervoor kan je terecht bij Matrassenhuis & Waterbedcenter:

 • Matras kopen LimburgTraagschuim matras | Schuim dat snel schakelt in functie van jouw lichaamshouding en -temperatuur. Heb je te warm? Dan wordt de matras wat zachter. Goed voor ultiem comfort!
 • Koudschuim matras | Dankzij de open celstructuur heeft een koudschuim matras een unieke ventilerende en vochtregulerende werking. Hierdoor gaat hij extra lang mee. 
 • Hybrideschuim matras | In deze matras wordt gelschuim gecombineerd met traag- of koudschuim. Goed voor een koel slaapgevoel en optimale ondersteuning. 
 • Binnenveringsmatras | Een binnenverings- of bonellveringsmatras bestaat uit talloze, onderling verbonden stalen veren. Je lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Stevig én duurzaam! 
 • Pocketveren matras | Bij een pocketveringsmatras worden de veren afzonderlijk verpakt. Het risico op een piepende matras wordt zo tot een minimum herleid. 
 • Latex matras | Latex past zich naadloos aan aan jouw lichaamscontouren, zonder zijn ondersteunende functie uit het oog te verliezen. Bovendien blinkt deze matras uit in zijn langdurige veerkracht!

Watermatras kopen?

Heb je een waterbed? In onze matrassenwinkel ben je ook aan het juiste adres voor een watermatras. Wij verkopen Zensleep matrassen van PROFINE, die de voordelen van een waterbed perfect combineren met het comfort van een traditionele matras. De watermatras wordt gevuld met een speciaal ontwikkeld schuim, dat volledig lucht- en waterdoorlaatbaar is. Zo kan de matras snel drogen. Op warme dagen voelt je bed fris aan, terwijl je in de winter geniet van een warme matras. Bovendien is een watermatras heel hygiënisch: in een handomdraai poets je al het vuil weg.

Tip: wil je je watermatras in topconditie houden? Dat kan! We laten je graag kennismaken met ons aanbod aan kwalitatieve onderhoudsproducten, waarmee jij zijn levensduur verlengt.

Droom je van een luxueus waterbed?

Wie is Matrassenhuis & Waterbedcenter?

Matrassenhuis & Waterbedcenter is al sinds de start een hecht familiebedrijf. De zaak werd opgericht in 1985 door Lieven Verlinden en was de eerste echte matrassenwinkel in Limburg. Doorheen de jaren groeide het aanbod en stapten zijn kinderen, Martijn en Mieke, mee in het bedrijf. Anno 2020 staan broer en zus samen aan het roer en runnen ze een moderne winkel, met een ruim aanbod aan matrassen, boxsprings, lattenbodems, hoofdkussens en bedtextiel, waar de klant altijd op één staat.

“Ik sta ondertussen al meer dan 15 jaar in de winkel en ik zie regelmatig mensen terugkeren, omdat ze tevreden zijn over onze producten en service. Dat doet me enorm plezier.”
- Martijn Verlinden, zaakvoerder

Langskomen in onze matrassenwinkel?

Ons volledige aanbod

Matrassenhuis & Waterbedcenter is thé place to be in Limburg voor een aangename (water)matras. Maar ons aanbod is ruimer dan dat. Ook voor de volgende producten ben je welkom in onze winkel in Overpelt:

 • Boxsprings
 • Lattenbodems
 • Kussens
 • Donsdekens
 • Bedtextiel
 • Onderhoudsproducten voor watermatrassen

Matras kopen Limburg

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of promoties? Volg Matrassenhuis & Waterbedcenter gerust op sociale media. Hier plaatsen we regelmatig updates.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x