Matrassen

Ontdek onze matrascollecties en vind de voor u perfecte matras !

Traagschuim of visco matrassen

Traagschuim biedt een uitstekende ondersteuning van het lichaam bij het slapen. Het schuim past zich volledig aan zodat het ultieme slaapcomfort bereikt wordt. Het materiaal reageert op warmte en druk. Het wordt zacht als het warm wordt. Met name bij traagschuim met een lang geheugeneffect is het schuim daarom 's zomers zachter dan 's winters. Doordat het op temperatuur en gewicht reageert, voegt het zich naar ieders lichaam.

Bonellveren matrassen

Een bonellvering-of binnenveringsmatras is opgebouwd uit vele, onderling verbonden stalen veren. Door het open interieur heeft deze matras een uitstekend ventilerend vermogen. Bonellveringsmatrassen zijn stevig en zeer duurzaam!

Pocketveren matrassen

Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen. Elk van onze pocketveringsmatrassen heeft 7 zones die zorgen voor een optimale verdeling van de drukpunten! Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast. Onze pocketveren matrassen zijn verkrijgbaar met de volgende afdeklagen: polyether (meerdere densiteiten), koudschuim of HR (meerdere densiteiten), visco (traagschuim) en latex (talalay en pulse).

Latex

Latex past zich uitstekend aan de lichaamsvormen aan en biedt tegelijkertijd een goede ondersteuning aan het volledige lichaam. Bovendien heeft het een blijvende elasticiteit. In ons assortiment zitten topper en pocketveren matrassen met verschillende soorten latex o.a. pulse en talalay latex.

Koudschuim matrassen

Koudschuim heeft een open celstructuur die het materiaal unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen geeft. Dit heeft als voordeel dat de duurzaamheid van een koudschuimmatras beduidend hoog is. Koudschuimmatrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig. Door profielen aan te brengen in het schuim kan men de ligkwaliteit verder optimaliseren en verkrijgt men ook zones.